Snoeiwerkzaamheden

Snoeien van bomen en hagen

Bomen in een bebouwde omgeving hebben een snoeischema en deskundige zorg nodig om problemen te voorkomen en hun levensduur te verlengen. Daarom moet er op tijd worden gesnoeid. Het snoeien van dood hout, waterlot, dubbele toppen, zieke takken, beschadigde takken en te laag hangende takken. Takken moeten op de juiste manier worden afgezaagd. Zo dicht mogelijk langs de stam of hoofdtak zonder de takkraag te beschadigen. Het snoeien van bomen in perioden dat deze kunnen bloeden moet sterk worden afgeraden. Wij kunnen u hierin adviseren, neemt u gerust contact met ons op.

Snoeien van bomen - Snoeiwerkzaamheden - Boomkapbedrijf De Winter Wirdum Groningen - Boomkap Stobbenfrezen Versnipperen

Snoeiwerzaamheden

Bij normale onderhoudssnoei, proberen we het aantal te verwijderen takken tot een minimum te beperken en snoeien we alleen takken die een veiligheidsrisico kunnen opleveren. Ook kan er bij de snoei van jonge bomen takken worden verwijderd om een hoge kwaliteit kroon op te kweken. Ook verwijderen we takken welke u het uitzicht bederven, zoals takken die voor uw ramen langs groeien of over uw garage heen.

Snoeihout / snoeiafval door ons laten verwerken?
Wij versnipperen snoeihout tot houtsnippers.

Bel voor een vrijblijvende offerte met (06) 233 888 29 of maak gebruik van het contact- offerteformulier.

Boomkapbedrijf de Winter  – Wirdum (Groningen)
Snoeiwerkzaamheden / Snoeien van bomen en hagen Groningen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stuur foto's van de situatie (optioneel)

(* = altijd invullen)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Laat uw gegevens achter, beschrijf zo uitgebreid mogelijk de situatie, en wij nemen contact met u op. Ook heeft u in contact- offerteformulier de mogelijkheid om een aantal foto’s mee te sturen. Hiermee geeft u ons een goed beeld van de situatie. Ook kunt u ons telefonisch bereiken: 06 233 888 29

Vrijblijvende offerte aanvragen voor het kappen van een boom, versnipperen van snoeihout, het frezen van een boomstronk en/of snoeiwerkzaamheden?

Neem contact met ons op: 06 233 888 29 / willem@boomkap.nl