Boomkap

Kappen van bomen

Bomen staan overal. Ook in onze tuinen komen bomen voor. U bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de verzorging van deze bomen. Ook mag u de bomen in uw eigen tuin niet zomaar kappen, vaak is hier een kapvergunning voor nodig.

Wanneer moeten bomen verzorgd worden en hoe gebeurt dat op een goede manier? Kunnen bomen op elke gewenste tijdstip en elk gewenste plek gesnoeid worden of moet er rekening gehouden worden met een aantal belangrijke zaken? Wat zijn de nodige voorzorgsmaatregelen alvorens het snoeien of kappen van bomen? Wij geven u graag antwoord en advies op deze en al uw andere vragen.

Boomkap - Boomkapbedrijf De Winter Wirdum Groningen - Bomen Kappen - Kappen van Bomen

boomkap-groningen-kappen-boom-appingedam-delfzijl

Wij kappen en verwerken elke boom

Het kappen van bomen lijkt de meeste mensen vrij eenvoudig, maar door de beperkte werkruimte in bijvoorbeeld voor- of achtertuinen, dicht bij huis/schuur of langs openbare wegen, moet het vakkundig en efficiënt gedaan worden.

Wij zijn in staat vrijwel elke boom te kappen en te verwerken. Omdat de ene boom de andere niet is, maken wij vooraf altijd geheel vrijblijvend een offerte, na de boom of bomen gezien te hebben. Wat er gebeurt met het hout, dat bepaalt u zelf. Wilt u dat wij het hout afvoeren of wilt u graag houtsnippers voor in de tuin?

Brandhout
In overleg kunnen wij de stammen voor u tot een voorraad brandhout zagen. Dit betreffen handzame stukken, welke u zelf kunt kloven tot brandhout. Wij horen graag uw wensen.

Ons werkgebied omvat de gehele provincie Groningen. Wij zijn in staat vrijwel elke boom te snoeien, te kappen en te verwerken. Buiten de provincie Groningen? Vermeld uw woonplaats in het contact- offerteformulier.

Boomkap - Boomkapbedrijf de Winter - Groningen - Bomen Kappen - Bomen Rooien

Boomkapbedrijf de Winter – Wirdum (Groningen)
Boomkap Groningen – Bomen kappen – Bomen rooien

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Stuur foto's van de situatie (optioneel)

  (* = altijd invullen)

  Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.

  test

  Delen op Social Media
  Share on facebook
  Facebook
  Share on google
  Google
  Share on twitter
  Twitter
  Share on email
  Email

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Laat uw gegevens achter, beschrijf zo uitgebreid mogelijk de situatie, en wij nemen contact met u op. Ook heeft u in contact- offerteformulier de mogelijkheid om een aantal foto’s mee te sturen. Hiermee geeft u ons een goed beeld van de situatie. Ook kunt u ons telefonisch bereiken: 06 233 888 29

  Vrijblijvende offerte aanvragen voor het kappen van een boom, versnipperen van snoeihout, het frezen van een boomstronk en/of snoeiwerkzaamheden?

  Neem contact met ons op: 06 233 888 29 / willem@boomkap.nl